Mellesleg kamiont is ügyesen vezet 1
Mellesleg kamiont is ügyesen vezet 2

Mellesleg kamiont is ügyesen vezet

Mellesleg kamiont is ügyesen vezet 5
Mellesleg kamiont is ügyesen vezet 6
Fotó megosztása:
Nemrégiben megjelent egy hír, miszerint háromszázhatvan, tapasztalat nélküli kamionsofőrt képez ki a Waberer’s a munkaügyi központ segítségével. A kiválasztott munkatársak egy-egy kiemelt térségből és társadalmi csoportból kerülnek majd ki, hogy a modern Euro 5-ös Waberer’s kamionok legújabb vezetői lehessenek. Az új munkaerő eddigi bezártságából azonnal Európa útjait támadhatja, hogy ezzel is javítsa lakhelyének foglalkoztatási mutatóit és az otthon maradottak életkörülményeit.

Romániában eközben tovább bővítették az ideális kamionos fogalmát, így nem csak családjukat nélkülözni kénytelen férfiakat, hanem kiváló testi adottságú nőket is alkalmaznak kamionvezetői feladatokra. Igaz, hogy mélyen kivágott felsőben sokkal körülményesebb a pótkocsi le- és felkapcsolása, valamint egy kerékcsere elvégzésekor sem ideális viselet a műszál, a járművezetőnők hatékonysága mégis jóval férfitársaik fölé magaslik, néhány kiemelt szempontból.

A szakma legújabb trendjének román képviselőjéről készült videón megfigyelhetjük többek között, hogy milyen tiszta és rendezett kamionjának belseje. A műszerfalon egy porszemet sem találni, az akkurátusan elhelyezett kávéfőző és a kávés doboz pedig szolgálatra készen várja, hogy egy pihenő alkalmával praktikus konyhává változtathassa a kabint.

Az ideális női kamionsofőröknek van még egy nagy előnyük, ami végül meggyőzte a szállítmányozó cégek vezetőit is alkalmazásukról, ez pedig, hogy a parkolókban töltött pihenők alkalmával nem csalogatnak idegen nőket a kabinba, így ezzel nem veszélyeztetik az áru biztonságos célba érkezését.

Lássuk hát a női kamionsofőr ideáltípusát! Uraim, csak a vezetési stílusát figyeljék! Parádés.