Hiába járta meg a Föld-Hold távot, ez az Opel nem egy lelakott bontószökevény. Megkapta a megfelelő törődést, így 600 ezer kilométer után is makulátlan benyomást kelt. Az autó hirdetését itt találjátok.

A C Vectra 2002 és 2008 között készült, 2005-ben nagy modellfrissítéssel és négyféle karosszériával. A négyajtós lépcsőshátú és az ötajtós GTS tengelytávja 2,7 méter, míg a Caravan (kombi) és az előkelő Vectrának szánt Signum 13 centivel hosszabb tengelytávval kedvez a hátsó utasoknak.

Merőben különböző autók épültek a Vectra C technikájára, például a Saab 9-3, a FIAT Croma, a Cadillac BLS, a Pontiac G6 vagy a Saturn Aura. A rokonság nagy előnye, hogy a közös motorokkal a ritka BLS vagy a mutatós 9-3 gyakorlatilag a Vectra kedvező árszintjén szervizelhető.

A C Vectra motorkínálata kivételesen széles. A német Wikipedia 12 különböző benzines és hétféle dízelmotort hoz, minden habitushoz megtalálni az igazit. Többségüket teszteltük is, a benzines 1,6-ostól sokféle dízelen és a 3,2 literes hathengeresen át az OPC-ig, ezeket a cikkeket itt mind megtaláljátok. A 255 lóerős OPC érdekessége, hogy 260-at megy, ne érezze magát annyira jól a belső sávban a sok Audi, BMW és Mercedes-Benz.

A legjobb vételt a Carvertical segíthet megtalálni, ezen a linken 20 százalék kedvezménnyel!