A Bentley átadta a Continental GT kabriót házon belüli mágusainak, ők pedig szokás szerint igényes munkát végeztek.

Olyan egyedi részletekkel szerelték fel az autót, mint a bőrkárpit különleges dupla steppelését idéző, bonyolult hűtőrácsrajzolat, vagy a teljes egészében kézzel megvalósított belső tér, amelynek varrása során nem kevesebb mint 400 ezer öltést végeztek. A különleges varrási technika kidolgozása 18 hónapot vett igénybe.

Kabrió nem volt még ennyire fényűző 1
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 2

Kabrió nem volt még ennyire fényűző

Kabrió nem volt még ennyire fényűző

Kabrió nem volt még ennyire fényűző 12
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 13
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 14
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 15
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 16
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 17
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 18
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 19
Kabrió nem volt még ennyire fényűző 20
Fotó megosztása:

A külső stílusjegyek között megtalálható az ezüst/fekete oldalsó légcserélő nyílások, a 22 colos keréktárcsák, amelyek kerékagyát önszintező, mindig vízszintesben álló embléma díszíti. Újdonság a műszerfalat díszítő Breitling óra; a műszerfalat kontrasztos marású fémbetét díszíti. A hangulatvilágítás hétféleképpen programozható.

A Continental GT kabrió elvileg többféle audiokonfigurációval is kapható, a Mulliner azonban a csúcsverziót érdemli: ez a 20 csatornás erősítővel, 18 hangszóróval és két aktív mélynyomóval felszerelt, 2200 wattos Naim egység.

Kabrió nem volt még ennyire fényűző 21

Minden pici rombuszt 712 öltéssel alakítanak ki

Egyedi még a kulcs is, amit bőr borít, ráadásul az ügyfélnek az autó belső színvilágával harmonizáló, Mulliner kivitelű dobozkában nyújtják át.

Motorikusan szabad kezet hagynak a vásárlónak: kérheti a 6,0 literes, W12-es gőzmozdonyt, amely 3,8 mp alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége pedig 333 km/óra, vagy beérheti a 4.0 V8-assal, ami két tizedmásodperccel lomhább, végsebessége pedig 15 km/órával alacsonyabb.

Kabrió nem volt még ennyire fényűző 22

Hatvanegy különböző árnyalatban választható a Bentley Continental GT Mulliner Convertible, de ha ez nem elég, tetszőleges árnyalatot is rendelhetünk.