A múlt, a jelen és a jövő mind összefonódik egyetlen közös szálban, mondja a Hyundai, ez a szál pedig a Le Fil Rouge, a márka legfrissebb tanulmányautója.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 1

A vadonatúj koncepció érdekes módon a márka egyik első, 1974-es tanulmányautóját, a Hyundai Coupe Conceptet idézi, célja pedig az, hogy érzelmi síkra terelje a tulajdonosok kötődését autójukhoz.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 2

Az érzéki sportosság koncepcióját bevezető tanulmányautó az arányok, a szerkezet, a formaterv és a technológia harmóniáját igyekszik megvalósítani.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 3

Ennek megfelelően a karosszéria az aranymetszés szabályait követve épül fel; a nyújtott tengelytáv, a rövid túlnyúlások, az első tengelytől messze fekvő szélvédő mint ezt az ősi balanszt hirdetik.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 4

Szerkezetében az autó könnyed és légies igyekszik lenni, hangsúlytalan tetőoszlopokkal, mintha az autót egyetlen vonással rajzolták volna meg.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 5

A külső és a belső környezet egységet alkot, a vezetői környezet élvezetes vezethetőséget, a többi férőhely maximális komfortot ígér.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 6

Akármerre mozdul el, a kaszkád hűtőmaszktól nem tágít a Hyundai, bár az új kiadás már háromdimenziós kivitelben pompázik.

Érzéki sportosság a Hyundaitól 7

A végére maradt a legfontosabb: a funkcionalitás és a technológia. Különleges, huzatmentes szellőzés, újrahasznosított fafelületek és lebegő panoráma kijelző határozzák meg a belső környezetet.