A PSA Peugeot Citroën csoporttal közösen fejlesztett, műszakilag azonos furgoncsalád japán oldala, a második generációs Proace Genfben mutatkozott be utazógép kivitelben. A Proace Verso háromféle felszereltségi szinten, három eltérő karosszériahosszal rendelhető, így a nagycsaládostól a községi buszszolgálaton át a szállodai shuttle-ig mindenki megtalálja a számítását.

Kisbusz, igényeseknek 1
Kisbusz, igényeseknek 2

Kisbusz, igényeseknek

Kisbusz, igényeseknek

Kisbusz, igényeseknek 24
Kisbusz, igényeseknek 25
Kisbusz, igényeseknek 26
Kisbusz, igényeseknek 27
Kisbusz, igényeseknek 28
Kisbusz, igényeseknek 29
Kisbusz, igényeseknek 30
Kisbusz, igényeseknek 31
Kisbusz, igényeseknek 32
Kisbusz, igényeseknek 33
Kisbusz, igényeseknek 34
Kisbusz, igényeseknek 35
Kisbusz, igényeseknek 36
Kisbusz, igényeseknek 37
Kisbusz, igényeseknek 38
Kisbusz, igényeseknek 39
Kisbusz, igényeseknek 40
Kisbusz, igényeseknek 41
Kisbusz, igényeseknek 42
Kisbusz, igényeseknek 43
Kisbusz, igényeseknek 44
Fotó megosztása:
  A kompakt kivitel 4,6 méteres karosszériahosszához 2,9 méteres tengelytáv társul, a kilencfős kivitel 11,3 méteren fordul, így könnyen manőverezhető, ha lemondunk a csomagokról. A közepes méretű modell 30 centivel hosszabb tengelytávot kapott, ugyanennyivel nőtt a teljes hossz is, míg a hosszú kivitel ezt a nyújtott tengelytávú alapot toldja meg hátul 40 extra centivel; a nagyobb hátsó túlnyúlás tágasabb rakteret eredményez.
a videó a hirdetés után indul
Tükörtől tükörig mindhárom változat 2,2 méter széles, a magasság 1,9 méter. Alap a kétoldali tolóajtó, a hátfal felfelé nyílik. Magasabb felszereltségi szinteken jönnek be az olyan finomságok, mint a sínre szerelt, tologatható ülések, a külön nyitható hátsó szélvédő, a lábfejmozgatásra reagáló, motoros oldalajtók, vagy a minden nyújtott tengelytávú modellnél alapáras panoráma-napfénytető – a Toyota tényleg kitett magáért, nehogy holmi kisbuszban érezze magát az utas. A különböző felszereltségi szinteken (Shuttle, Family és VIP) 16 vagy 17 colos keréktárcsák, központi érintőképernyős multimédia-rendszer, osztott üléspad vagy különálló hátsó ülések, sötétített oldalüvegek, tologatható asztalka javítja az utazási élményt. A legmagasabb szinten a második sori ülések (2 vagy 3 darab, ahogy szeretnénk) 180 fokkal hátrafordíthatók. A vezető a kormány közelében elhelyezett, rövid váltókarnak örülhet. TOYOTA GMS PROACE VERSO Hajtásláncból a 1,6 és 2,0 literes dízelmotorok különböző teljesítményszintű változatai állnak rendelkezésre, a 95 lovas kismotorhoz kézi vagy robotváltó kérhető, ugyanez a blokk 115 lóerővel csak hatos kéziváltóval rendelhető. A kétliteres blokk 150 lóerővel kézi, 180 lóerővel automata váltóba hajt. A kiváló EuroNCAP eredmény mellett a Proace-t sem ugorja át a Toyota Safety Sense programja, így ráfutásgátló radar, automata vészfékezés, holttérfelügyelet, sávelhagyásra figyelmeztetés, éberségi riasztás, jelzőtábla-felismerés és automata fényszóróvezérlés szerepel a palettán. TOYOTA GMS PROACE VERSO