Durva marhabőr(t idéző műbőr), nemes, réz(hatású) anyagok: az Alfa legújabb limitált szériája igazán ad a megjelenésre. Átrajzolt lökhárítók, szélesebb kerékívek, tetszetős, 17 colos keréktárcsák, fémpedálok, kockászászló-matrica a tetőlemezen: így kell kinéznie egy igazi városi sportautónak.
A MiTo Racer április végétől rendelhető Európa-szerte, hogy légterelőivel és krómozott kipufogójával odakacsintson a bámulóknak.
Látványsportoló 1
Látványsportoló 2

Látványsportoló

Látványsportoló

Látványsportoló 11
Látványsportoló 12
Látványsportoló 13
Látványsportoló 14
Látványsportoló 15
Látványsportoló 16
Látványsportoló 17
Látványsportoló 18
Fotó megosztása:
Látványsportoló 19
Csak nehogy az ígéretes megjelenés után bizonyítékot is kérjenek tőle: a Racer ugyanis nem több látványos és teljes körű optikai csomagnál, amely az egyedi, kéttónusú üléskárpitozástól a krómozott kilincseken át a barnával hímzett bőr burkolati elemeken át a fekete műszerfallal látványos kontrasztban álló kormánykerékig tart. 
A választható motorkínálat legizmosabb tagja a duplakuplungos váltóval szerelt, 140 lóerős 1.4 Turbo, a leggyengébb pedig a 78 lovas, azonos lökettérfogatú szívómotor – a kettő között további két-két benzines, illetve dízelmotor szerepel -, szó sem lesz itt tehát semmiféle száguldozásról, a lényeg a stílus.
Látványsportoló 20