Nem egyszerű egy modern üzletember élete. Telefon, e-mail, web, FTP, felhő, közösségi médiák – néha azt sem tudja az ember, hol áll a feje a nagy igyekezetben, hogy lépést tartson. 

A Brabus 800-ra épülő mobil online irodával legalább ez utóbbi miatt nem kell, hogy fájjon a fejünk: a 800 lóerős, 1420 Nm nyomatékú 6.0 V12 motor nem ismer határokat. 
Tizenkét hengeres mobil irodát épített a Brabus: az AMG G 65-re épülő szörnyetegnél kevés fenyegetőbb járgánnyal találkozhatunk az utcán - pedig isten látja a lelkét, őt is csak a hatékonyság motiválja.
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 33
Noha az autó végsebessége csupán 250 (kiiktatott limiter esetén 270) km/óra, a szénszálas légbeömlőn át táplált, egyedi fejlesztésű ikerturbó, valamint a négy darab, vízhűtésű intercooler révén nyert plusz kraft nyomán erre a tempóra valószínűleg minden körülmények között képes az impozáns óriás – ha biztosan tudjuk, hogy beérjük a jó minőségű aszfaltúttal, arra is tud kiváló alternatívát a Brabus
Százra 4,2 másodperc alatt szökken a nehéz vas – csak remélhetjük, hogy az alkotók a fék méretezése során kihasználták az intelligens, adaptív lengéscsillapítókra támaszkodó, 23 colos kerekek adta kereteket, és a piros féknyergek nem pusztán látványelemként vannak jelen a 12 centiméteres kerékív-szélesítés öblében. 
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 34
A Brabus 800 iBusiness funkcionalitása persze nem merül ki a száguldásban: fedélzetén komplett mobil munkahelyet rendeztek be. Hogy a nagy sebességű mobil internet ne vesszen kárba, a tetőből lehajtható, 15,6 colos monitor és a kihajtható asztalkákon megtámaszkodó, vezeték nélküli billentyűzet hatékony munkaállomásnak ígérkezik – a rendszer agya, egy Mac Mini a csomagtartóban kapott helyet, az Apple TV-modullal és egy erősítővel egyetemben. 
Az egyedi, hűthető hátsó ülések között egy integrált iPad Minit is találunk; ez egyfajta rendszer-távirányítóként is szolgál, míg az igazgató úr szórakoztatásáról egy szintén beépített iPod Touch gondoskodik. Az üléseket és felületeket csodás, lélegző bőrbe burkolták, de ezzel felesleges sokat foglalkozni, hiszen a vevő azt kaphat rengeteg sok pénzéért, amit csak szeretne. 
Hogy mindez mibe kerül, egyelőre nem tudni, valószínűleg csak indulatszavakkal kifejezhető összegről lesz szó.
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 35
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 36
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 37