Nem egyszerű egy modern üzletember élete. Telefon, e-mail, web, FTP, felhő, közösségi médiák – néha azt sem tudja az ember, hol áll a feje a nagy igyekezetben, hogy lépést tartson. 

A Brabus 800-ra épülő mobil online irodával legalább ez utóbbi miatt nem kell, hogy fájjon a fejünk: a 800 lóerős, 1420 Nm nyomatékú 6.0 V12 motor nem ismer határokat. 
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 2
Noha az autó végsebessége csupán 250 (kiiktatott limiter esetén 270) km/óra, a szénszálas légbeömlőn át táplált, egyedi fejlesztésű ikerturbó, valamint a négy darab, vízhűtésű intercooler révén nyert plusz kraft nyomán erre a tempóra valószínűleg minden körülmények között képes az impozáns óriás – ha biztosan tudjuk, hogy beérjük a jó minőségű aszfaltúttal, arra is tud kiváló alternatívát a Brabus
Százra 4,2 másodperc alatt szökken a nehéz vas – csak remélhetjük, hogy az alkotók a fék méretezése során kihasználták az intelligens, adaptív lengéscsillapítókra támaszkodó, 23 colos kerekek adta kereteket, és a piros féknyergek nem pusztán látványelemként vannak jelen a 12 centiméteres kerékív-szélesítés öblében. 
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 3
A Brabus 800 iBusiness funkcionalitása persze nem merül ki a száguldásban: fedélzetén komplett mobil munkahelyet rendeztek be. Hogy a nagy sebességű mobil internet ne vesszen kárba, a tetőből lehajtható, 15,6 colos monitor és a kihajtható asztalkákon megtámaszkodó, vezeték nélküli billentyűzet hatékony munkaállomásnak ígérkezik – a rendszer agya, egy Mac Mini a csomagtartóban kapott helyet, az Apple TV-modullal és egy erősítővel egyetemben. 
Az egyedi, hűthető hátsó ülések között egy integrált iPad Minit is találunk; ez egyfajta rendszer-távirányítóként is szolgál, míg az igazgató úr szórakoztatásáról egy szintén beépített iPod Touch gondoskodik. Az üléseket és felületeket csodás, lélegző bőrbe burkolták, de ezzel felesleges sokat foglalkozni, hiszen a vevő azt kaphat rengeteg sok pénzéért, amit csak szeretne. 
Hogy mindez mibe kerül, egyelőre nem tudni, valószínűleg csak indulatszavakkal kifejezhető összegről lesz szó.
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 4
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 5
Dolgozz ott, ahol kedved tartja 6