Egyszer élt egy bika, a valaha volt legerősebb, legügyesebb, aki még a nagy José Sanchez Rodríguezt is halálra öklelte Andalúziában. Venenónak hívták, és nem véletlen nevezte el a Lamborghini róla az új, Genfben bemutatott tesztmodelljét. 
Egészen brutális autó, akármelyik dimenzióját nézzük is. Mondjuk nézzük elsősorban magát a kasztnit, amely szénszálas anyagból készült, szupererős, szuperkönnyű – az amúgy sem duci Aventadorhoz képest is 125 kilóval karcsúbb. Olyan lapos, hogy azt hiszed, rosszul töltöttük fel a róla készült fotókat, és elszálltak az arányok.
A Dühöngő Bika
A Dühöngő Bika

900 millióba kerül az új Lamborghini

900 millióba kerül az új Lamborghini

A Dühöngő Bika
Lebucskáznak róla a fotonok
A luxus luxusa
900 millióba kerül az új Lamborghini 18
900 millióba kerül az új Lamborghini 19
900 millióba kerül az új Lamborghini 20
900 millióba kerül az új Lamborghini 21
900 millióba kerül az új Lamborghini 22
900 millióba kerül az új Lamborghini 23
900 millióba kerül az új Lamborghini 24
900 millióba kerül az új Lamborghini 25
900 millióba kerül az új Lamborghini 26
Fotó megosztása:
A Dühöngő Bika

A Dühöngő Bika

A 6,5 literes, V12-es motor 750 lóereje kisebbfajta fekete lyukként funkcionál. Az autó 2,8 másodperc alatt százon van, miközben a képe utánacammog. 355 km/h-s végsebességét sokan kipróbálnák, de csak kevesen fogják, mert az autóból összesen négy darab készül. Egy a gyár tulajdonában marad, a másik három – az olasz trikolor színeiben pompázva – pedig már gazdára talált, egységenként potom 900 millió forintos áron (és ebben még nincsenek benne az adók). 
És ne csak a sebesség idézze a F1-et: van állítható hátsó szárnya is a Venenónak. Ez az autó összetéveszthetetlenül Lamborghini, igazi drágakő a Sant’Agata Bolognese üzemből a megszokott nyíl formájú orral, az Aventadorból ismerős ollószerű ajtóval. A kézi váltó és a folyamatos összekerék-hajtás is jelzi, itt a klasszikus értékeket nem írta át az elektronika autóiparszerte egyre áthatóbb uralma.  
A luxus luxusa

A luxus luxusa

A tesztautó további sorsa egyelőre ismeretlen, de ha csak ez a négy marad belőle a világon, már megérte.