A KIA nem aprózza el: egy helyett kapásból három tanulmányt mutat be. Mindegyik ugyanannak az alapnak más és más kifejtése. A SOUL triójában van egy női autó, egy dögös és egy csendes példány is.


A hármassal arra szeretnék ösztönözni az autósokat, hogy bátran kötődjenek érzelmileg is a járművükhöz.

A SOUL Diva neve önmagáért beszél, a négykerekű a női autók sorát bővíti. Nem is csak autó, divatcikk. Csillogás, bizsu, szőrmeszőnyeg, és fekete, lakkbőr üléskárpit, ami kanapéra emlékeztet. A teljes panorámatető által megnövelt tér szinte kínálja az autót egy kis csajos pletykázás színhelyéül.

SOUL Burner a neve a vagányra hangolt verziónak, a matt fekete karosszériát csak a lakkozott sárkányminta és néhány vörös betét töri meg.


Elöl L alakú LED-sorral a fényszóró szélén, míg hátul két markáns függőleges kipufogóval erősíti a rosszfiú-imázst az autó. Belül a vörös kárpit és bőr uralkodik, míg a padló szintjén minden fekete. A Burnerbe négy sportülést szereltek.  

A legszerényebb darab a SOUL Searcher, amely a visszafogottságával, tűnik ki: világos, nyugodt színei, textibetétei, a távol-keleti filozofikus nyugalmat szeretnék megidézni, otthonos teret, biztos pontot nyújtva a városi élet zűrzavarában.

A három testvér a KIA új szériaautójának előfutára, amelyet a koreai gyártó a Párizsi Autószalonon leplez majd le.