Néhány napon belül hivatalosan is piacra kerül a világ leggyorsabb Apple bemutatóterme – nehéz ugyanis máshogy megfogni a Brabus legújabb fejlesztését. A teljesség igénye nélkül iPad, Mac mini, iPod touch és Apple TV kapott helyet a Mercedes-Benz S-osztályon alapuló limuzinban, ráadásul mindezt egyetlen eszközről, a Brabus saját fejlesztésű alkalmazása segítségével vezérelhetjük. 

Ez még nem minden: az alkalmazás a Mercedes teljes fedélzeti információs és szórakoztató rendszerét is tudja irányítani, így a hátsó ülésnél elhelyezett iPad miniről mindent, de mindent kézben tarthat a drága elnök-vezérigazgató. 
Azaz egyetlen dolgot mégsem: az orrban dolgozó, V8-as blokk fojtószelepei fölött nincs hatalma. 
A Brabus munkatársai a jelenleg létező legjobb alaphoz nyúltak. Az S63 AMG erőforrását kibelezték, furatát megnövelték, majd egyedi fejlesztésű főtengelyt, hajtókarokat és dugattyúkat építettek be. Nyomócső méretű csatornákon ömlik be a friss levegő, és ki a kipufogógázok, és természetesen vadonatúj vezérlést írtak a motorhoz. 
350-nel száguldó luxusiroda 3
Az eredményt szavakkal nehéz leírni: az eleve kiélezett motorból további 265 lóerőt csalogattak elő. Az S-osztályt most 850 lóerő repíti, a forgatónyomaték 1150 Nm – a blokk 1450-et tudna, de a derék német mérnökök inkább kímélnék az autót. Az erőfolyam szintén átdolgozott sebességváltón és részlegesen önzáró differenciálművön keresztül jut el az aszfaltig. 
A nehéz limuzin 3,5 másodperc alatt lő ki százra, a végsebesség 350 km/óra – limitálva! Ehhez persze nem ártanak a karbon-kerámia fékek, sem a 15 milliméterrel ültetett futómű. 
A Brabus limuzinja vadonatúj, aerodinamikailag optimalizált orr-részt kapott. A doblemezen elhelyezett Brabus logó kívánságra megvilágított kivitelben kerül a hűtőmaszkra. 
350-nel száguldó luxusiroda 4
Visszatérve a kommunikációs tartalomra: a fedélzeti szórakoztató tartalom központi agya a csomagtartóban dokkolható Mac mini, az autóból nem hiányzik a fedélzeti wifi, a sok apró képernyőről pedig ízlés szerint egyetlen nagyra: a tetőből lenyitható 15,2 colos, szélesvásznú monitorra vezérelhető ki minden néznivaló. 
A motortuning és az infotainment-csomag egyébként külön-külön is megvásárolható a Brabusnál.
350-nel száguldó luxusiroda 5
Szerző: