A Delphi folyamatosan fejleszt új technológiákat az autóipar számára, a Frankfurtban bemutatkozó tanulmányautó, a “MyFi Connecting with Safety” a cég tudásának csúcsát képviseli. 

A sajtóanyagból csak annyi derül ki, hogy a Delphi a kézben tartott mobiltelefonok ellen próbált kitalálni valamit, de nem tudjuk megfejteni, hogy pontosan mit, és hogy több-e ez egy szimpla kihangosítónál. A sajtóanyag azt írja, hogy a “jármű egyértelmű bizonyítéka annak, mely módon képes az infotainment-technológia és a biztonságtechnológia együttműködni a gépjárművezetők és az utasok biztonságos kapcsolatfenntartása érdekében.” Akármit is jelentsen ez.

A Delphi bemutatja azokat a fejlesztéseket is, amelyek a fokozottabb autonóm vezetést biztosító rendszerek felé történő elmozdulást teszik lehetővé. A vállalat további részleteket is elárul a világ legelső, integrált radar és kamera adatfúziós rendszere, a RACam beinduló gyártásával kapcsolatosan.

Frankfurtban debütálnak a Delphi legújabb fejlesztésű, a dízel- és benzines motorok számára kifejlesztett közvetlen üzemanyag-befecskendezésű rendszerei is.