Azt már tudjuk, hogy a Frankfurti Autószalonon bemutatkozik James Bond autójának utcai változata, a DBS, ám úgy hírlik, más újdonságok is lesznek mellette.

Egy új RS-modellről tudnak a jól értesültek, amely egyértelműen a Porsche és a Ferrari könnyített, utcára engedélyezett versenyváltozatainak állítana ellenfelet. Ilyen a Porsche 911 GT3 RS, vagy a Ferrari F430 Scuderia. Vélhetően a Vantage N24 versenyautó szelídített változata lesz.
 

420 lóerővel az Audi R8-al is konkurál

420 lóerővel az Audi R8-al is konkurál

420 lóerővel az Audi R8-al is konkurál


2008-tól kerülhet piacra a Vantage RS modell. Ez 150 kilóval lesz könnyebb, mint hagyományos testvérei – csupán 1270 kg -, mialatt a teljesítményét 40 lóerővel megtoldják, így az eléri a 420 lóerőt. Ott lesz viszont a szalonon a DBS RS is, amely állítólag versenyváltozatot takar, tehát bukócsővel, versenyüléssel, no és klíma és légzsák nélkül érkezik.  

A Vantage RS-t már sikerült is lencsevégre kapni. A járgány egyedi küszöbspoilereket, szürke visszapillantókat és LED-es lámpákat kap.

Ezzel azonban koránt sincs vége az Aston Martin megújulásának, hiszen javában folyik a négyajtós kupé, a Rapide fejlesztése, amely a Porsche Panamera és a Mercedes CLS ellenfele lesz. Viszont az AM DBX a szupersportkocsik közé érkezik, a nyolcvanmilliós gép középmotoros kialakítású lesz. A limuzin 2010-ben, a kétüléses egy évvel később mutatkozhat be.