A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei kilencedik adásunkban Nagy Deborah, Fehér Patrik és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Monacói Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről. A hercegség futamának 78 köréből egyetlen volt izgalmasnak és akciódúsnak mondható, így szakértőink arra próbáltak megoldást keresni, hogyan lehetne jobb versenyeket tartani a helyszínen – ha egyáltalán kell még Monaco a Forma-1-nek.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk a Kanadai Nagydíjat követő hétfőn, június 10-én 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.