A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei hetedik adásunkban Fehér Patrik és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Miami Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről. Az új futamgyőztes, Lando Norris érdemei mellett nem kerülhették el a figyelmet a versenyirányítás furcsa döntései, melyek az eredményeket több ponton is befolyásolták – hol menet közben, hol utólag, ráadásul látszólagos következetesség nélkül.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk az Emilia-romagnai Nagydíjat követő hétfőn, május 20-án 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.