A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

23. adásunkban a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj volt terítéken. Lezajlott az utolsó futam is, az év stílusosan Max Verstappen győzelmével ért véget. A rekordot rekordra halmozó holland Charles Leclerc és George Russell előtt ért célba a szezonzárón, ahol végig érződött, hogy a mezőny már gondolatban elindult a téli szünetre, de voltak még eldöntendő kérdések. Az ezüstéremért zajló Mercedes-Ferrari párharcba sokak szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség is eldönthette, de valóban igaz ez? Fehér Patrik és Kováts Olivér erre keresték a választ.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

A Vezess Csapatrádió december 5-én egy szezonzáró adással jelentkezik 19 órától élőben a YouTube-on. Korábbi adásainkat itt találod.