A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

22. adásunkban a Las Vegas-i Nagydíj volt terítéken. Nem volt ez egy szokványos hétvége, bár ha az eredménylistát nézzük Max Verstappen, Charles Leclerc és Sergio Perez dobogójával, akkor talán ezt is gondolhatnánk. Az új helyszín rögtön megosztotta a közvéleményt, és volt, amiben jó volt, illetve volt, amiben nem remekelt Las Vegas és az F1 kombinációja. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér beszéltek is négy ilyen dologról, melyeket finomítva a teljes sportág jól járhat.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel az Abu-dzabi Nagydíj másnapján, november 27-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.