Anglia, The Sun:
„Viva Max Vegas! Verstappen olyan hírességek előtt diadalmaskodott, mint David Beckham vagy Brad Pitt, miközben Lewis Hamilton csak hetedik lett. Újabb silány hétvége a Mercedes számára.”

The Telegraph:
„Idei 21 futamából Verstappen a 18-adikat nyerte meg. A világbajnoknak azonban meg kellett küzdenie a sikerért, mert a Charles Leclerc-rel történt incidens után megbüntették, majd az ötödik helyről tört az elsőre, miközben néhány biztonsági autós szakasz mindenkinek összekuszálta a stratégiáját.”

Spanyolország, Marca:
„Egy őrült, látványos és szórakoztató futamon Verstappen az idei legnehezebb győzelmét aratta.”

Olaszország, Corriere dello Sport:
„A második helyezett Leclerc mindent megtett a Ferrarijával, de nem járt sikerrel Vegasban.”

Franciaország, L’Equipe:
„Miami és Austin után, az idei harmadik amerikai futamon Las Vegas fantasztikus előadással szórakoztatta a közönséget. Verstappen már az első körben összeakaszkodott Leclerc-rel, és kiszorította riválisát a pályáról, hogy átvehesse a vezetést.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
„Verstappen 53. győzelmével utolérte az örökranglista harmadik helyén Sebastian Vettelt, és már csak Lewis Hamilton (103) és Michael Schumacher (91) van előtte.”

Kurier:
„Verstappen elvitte a jackpotot Vegasban. A világbajnoknak keményen kellett küzdenie a szerencsejáték fővárosában, és idei 18. sikerét aratta.”

Svájc, Tages-Anzeiger:
„Las Vegas szórakoztatást várt el az F1-től, és meg is kapta azt. A világbajnok nyerte meg az éjszakai előadást, a szervezők viszont pert kaphatnak a nyakukba.”