A Forma-1-es Amerikai Nagydíj a kizárások mellett azért is maradhat emlékezetes, mert utólag kiderült, a stewardok közel sem büntettek meg mindenkit a pályaelhagyások miatt. Számos esetben utólag, a fedélzeti kamerák képein fedezték fel, hogy sokan például rendre a fehér vonalon belül vették be a 6-os kanyart, a szankció azonban elmaradt.

A Nemzetközi Automobil Szövetség akkor elismerte, valóban nem jól jártak el, és azzal magyarázták mindezt, hogy nem voltak a kezükben a megfelelő eszközök, melyekkel figyelhették volna a kihágásokat, pl. a fix látószögű biztonsági kamerák képein kívül történtek az esetek.

A Haas azonban nem hagyná annyiban mindezt: a 14 napon felülvizsgálati kérelmi időszak 13. napján, a Sao Pauló-i hétvégén nyújtották be felülvizsgálati kérelmüket a texasi eredmények kapcsán.

Ennek eredményére egy ideig biztosan várni kell még, ugyanis először össze kell ülnie azoknak a stewardoknak, akik Amerikában szolgálatot teljesítettek. Ezt követően jöhet a Haas meghallgatására, ahol az alakulat előállhat a felülvizsgálat elkezdéséhez szükséges elegendő új és releváns információval.