A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

17. adásunkban a Japán Nagydíj volt terítéken. Nem sok meglepetés volt abban, hogy Max Verstappen remekelt, a Red Bull hollandja visszatért az élre, ezzel pedig bebiztosította csapatának a konstruktőri világbajnoki címet. Sergio Perez eközben hibát hibára halmozott, kínos teljesítményével alaposan belerondított csapatának ünnepébe. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér beszélgettek a mexikói versenyző helyzetéről, de kitértek a Mercedes pilótái között az utóbbi hetekben egyre feszültebbé váló viszonyra is.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Katari Nagydíj másnapján, október 9-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.