A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

13. adásunkban a Belga Nagydíj volt terítéken. Max Verstappen újabb futamgyőzelme után szakértőink összevetették a holland szezonját Michael Schumacher egyik legdominánsabb évével, az ötödik bajnoki címet eredményező 2002-es szezonnal, melyből kiderült, bizonyos szempontból még a német legendánál is jobban hengerel a Red Bull hollandja. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér emellett az esős futamok jövőjét is boncolgatta az F1-ben, melyek sorsa egy időre szinte megpecsételődött a vízre alkalmatlan autók miatt.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Holland Nagydíj másnapján, augusztus 28-án jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.