A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Tizedik adásunkban az Osztrák Nagydíj volt terítéken, ahol a fő beszédtémát a pályán látottak helyett épp a pályán kívüli események adták, szó szerint: a Forma-1 megint kínos helyzetbe keveredett, részben a pilóták, részben saját hibájából. Fehér Patrik és Kováts Olivér azt pedzegették, mikor lehet világbajnok a Red Bull-lal minden körülmények között fölényesen autózó Max Verstappen, valamint megemlékeztek arról a spái balesetről, melyben egy 18 éves pilóta életét vesztette.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Brit Nagydíj másnapján, július 10-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.