A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

13. adásunkban a Francia Nagydíj volt terítéken, mely iskolapéldája volt annak, hogy a Ferrarinál minden területen előfordulnak problémák, melyeket nem tud orvosolni a maranellói gárda. Max Verstappen és a Red Bull eközben félig már kezében tarthatja a világbajnoki trófeát, és lassan a Mercedes is megérkezik a Scuderia nyakára: az Ezüstnyilak tempóból még nem érték utol az élmenőket, de stabilitásuk, megbízhatóságuk eredményesnek bizonyul.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni az adást podcast formában:

Legközelebb új résszel a Magyar Nagydíj másnapján, augusztus 1-jén 19 órától jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.