A Forma-1-es Brit Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!

Hosszú várakozás után összejött az áttörés, és Mick Schumacher a pontszerző zónában fejezett be egy Forma-1-es futamot. A Haas németje nyolcadikként látta meg a kockás zászlót a Brit Nagydíjon, de az utolsó körökben még arra is lehetősége volt, hogy megelőzze a sérült autóval küszködő Max Verstappent.

“Ezt még meg kell majd néznem, mert egyértelműen letolt a pályáról kétszer is” – jegyezte meg rögtön a német a verseny után, de mosollyal az arcán. “Talán több pontot is szerezhettünk volna, de összességében nagyon örülünk. Hátulról jöttünk előre, és megvolt ehhez a tempónk.”

“Nagyszerű ez a dupla pontszerzés a csapatnak” – célzott Kevin Magnussen tizedik helyére is Schumacher. “Segít ez a konstruktőri bajnokságban, de nekem is: elűzi azokat a kérdéseket tőlem” – célzott a jövőjét firtató találgatásokra. “Most fókuszálhatok a versenyzésre, a vezetésre” – tette hozzá.