Ikonikusabb, hosszabb ideje fennálló csapat-szponzor páros aligha volt a technikai sportok világában, mint a Ferrarié és a Philip Morrisé (PMI). Ugyan annak idején a Marlboro színeiben pompázó McLarenek beégtek mindenki tudatába, a dohánytermékeket árusító cég 1973 óta támogatta a Ferrarit.

A partnerség a 2021-es szezon végén véget ért. Hosszú ideig tartó bizonytalanságot követően végül kiderült, hogy a névadó szponzorként a Mission Winnow nevű küldetésével az autókon jelen lévő dohánycég távozik a motorsportból: nemcsak a Ferrari, de a MotoGP-ben a Ducati támogatását is befejezték.

Ez az állapot azonban nem tartott sokáig: a Decalspotters április első napjaiban ugyanis kiszúrta, hogy visszatért mind a Ferrari, mind a Ducati gyári alakulatának szponzorai közé a Mission Winnow. A maranellóiaknál már nem lesz névadó szponzor a régi-új partner, a korábbiaknál alacsonyabb rangú támogatóként rangsorolják weboldalaikon is a brandet.

Tavaly a Mission Winnow felelt a Ferrarikon megjelenő zöld színért, de a PMI általában megszabhatta az elmúlt években, hogyan is nézzenek ki a maranellói autók. Távozásukkal a helyzet megváltozott, 2022-ben egy sokkal vörösebb versenygép debütált, melyen a fehér helyett a fekete lett a másodlagos szín.