A Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, The Guardian:
“Egy olyan szaúdi hétvégén, melyen a dráma a pályán túl zajlott, végül sikerült középpontba kerülnie a futamnak. Az élen különleges teljesítményt nyújtva, izgalmas, fej fej melletti csatában Max Verstappen végül legyőzte Charles Leclerc-t, és ők mindketten egyértelmű esélyesei ebben az idényben a világbajnoki címnek”.

The Sun:
“Ütésváltás Max Verstappen és Charles Leclerc között az élen Szaúd-Arábiában, ahol mindeközben Lewis Hamilton a mezőny hátsó részében küzdött”.

Spanyolország, AS:
“Ha nagyon szeretnénk valami problémát találni az idei szezonban, az legfeljebb az lehet, hogy a szurkolók szíve talán még nem készült fel egy újabb, az utolsó futam utolsó köréig tartó párharcra”.

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
“Max Verstappen revánsot vett, de a Ferrari és Charles Leclerc erősebb, mint valaha. A taps a Red Bull világbajnoki címvédőjének járt Szaúd-Arábiában, miután sikerült megismételnie csapattársa, Sergio Pérez szombati bravúrját, és legyőznie az olaszok megvadult monacói versenyzőjét”.

Új csúcspárharca van a Forma-1-nek 1

Corriere della Sera:
“Szükség volt a kolosszális izgalmakra, hogy csillapítani lehessen a pályán kívül történtek miatt kialakult aggodalmat és állandó feszültséget. Max Verstappen visszavágott Charles Leclerc-nek a Bahreinben történtek után, de mint egy kerékpárverseny sprintbefutójánál, itt is egészen a leintésig nyitott volt, hogy ki halad át elsőként a célvonalon”.

Németország, Bild:
“Verstappen újra úgy versenyzett, ahogyan egy világbajnoknak kell! A címvédő egy látványos előzéssel lehagyta Leclerc-t, és győzött. Visszatért!”

Süddeutsche Zeitung:
“Verstappen Leclerc ellen, megismétlődött az egy hete, Bahreinben látott csata, két döntő különbséggel: Verstappen ezúttal elöl maradt, s most nem adta meg magát a versenyautója. És úgy tűnik, kialakult egy új párharc, amely meghatározó lehet a következő 21 verseny során”.

Svájc, Blick:
“A Forma-1-nek új csúcspárharca van”.

Ausztria, Krone:
“A Red Bull szupersztárja nagyon izgalmas hajrában küzdötte le Charles Leclerc-t, miután trükkösebbnek bizonyult nála”.