A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Második adásunkban a Bahreini Nagydíj volt terítéken, mely futam egyben a sportág új időszámításának kezdetét is jelentette. A rengeteg változás jelentősen megkavarta az állóvizet, a zavarosból szakértőink próbálták kiszűrni a legfontosabb, legérdekesebb részleteket.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videómegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire, RSS-feedünket pedig ide kattintva éred el.

Legközelebb új résszel a Szaúd-arábiai Nagydíj másnapján, március 28-án 19 órától jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.