Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság 20. futamán, a Katari Nagydíjon, melyen Lewis Hamilton gond nélkül győzött a büntetése után nagyot mentő Max Verstappen előtt. A Vezess Csapatrádió szakértői kivesézték a losaili defektek hátterét, és Fernando Alonso történelmi dobogójáról is megemlékeztek. Horváth Zsolt és Kováts Olivér megvitatták azt is, mi az a határ, ameddig elmenne Verstappen Hamiltonnal szemben, amikor a vb-cím forog kockán.

A beszélgetést az oldal tetején videós formában is megtekintheted, vagy használd az alábbi sávot, ha csak a hang érdekel!

 

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS-feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

Legközelebb december 7-én, kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is a Szaúd-arábiai Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.