A Forma-1-es Mexikóvárosi Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

A Forma-1-es Mexikóvárosi Nagydíjon aratott győzelmével a Red Bull holland pilótája 19 pontra növelte előnyét az összetett élén a címvédő és hétszeres világbajnok Hamiltonnal szemben.

Anglia:

The Telegraph: „Ha a múlt hét elején valaki előre felkínálta volna Hamiltonnak a második helyet Mexikóban, alighanem letépte volna az illető kezét.”

The Guardian: „Verstappen győzelemmámorban úszott, mert tudatában volt annak, hogy mekkora jelentőségű diadalt aratott. A harmadik helyről indulva megverte Hamiltont, aki csak másodikként ért célba.”

Daily Mail: „Férfias versengés a száguldó cirkuszban – lehet, hogy ez volt a vég kezdete Hamilton számára, akinek elúszni látszanak a nyolcadik világbajnoki címről szőtt álmai.”

The Sun: „Mexikó királya! Verstappen briliáns győzelme újabb csapást mért Hamilton világbajnoki ambícióira.”

Mexikó:

El Universal: „Történelmi pillanat! Sergio Pérez elérte azt, amiről minden mexikói álmodott: Forma-1-es dobogóra állhatott Mexikóban. Ő az első honfitársunk, akinek ez sikerült.”

F1: Hamiltonnak ez már a vég kezdete 2

Spanyolország:

Marca: „Max kényelmes és megkérdőjelezhetetlen sikere Mexikóban.”

Ausztria:

Kronen Zeitung: „Fesztelen ünneplés a Red Bullnál, gyászos hangulat a Mercedesnél a mexikóvárosi futam után.”

Kurier: „Verstappen megtette a következő lépést, hogy megvalósítsa élete álmát a vb-elsőségről.”

Svájc:

Blick: „Eldőlt a világbajnoki cím?”