Valtteri Bottas

A Mercedes finnjének barátnője, Tiffany Cromwell tervezte a fejvédőjét az austini falfestések és az utcákon fellelhető művészi alkotások után.

Lando Norris és Daniel Ricciardo

Mindkét McLaren-pilóta különleges sisakkal rukkolt elő: a brit egy amerikai zászló-mintát rakatott a fejére, némi rozsdával megspékelve, míg az ausztrál versenyzői példaképe, Dale Earnhardt előtt tiszteleg csupa fekete sisakjával. Az egykori NASCAR-pilóta autóját a hétvégén vezeti is majd a monzai futamgyőztes.

George Russell

A Williams britjének sisakja alapján ő a seriff a Circuit of the Americas versenypályán. Hogy ez valóban így van-e, a hétvége további részében derül ki.

Mick Schumacher és Nyikita Mazepin

Maradunk továbbra is a texasi vonalon a két Haas-pilótával: Mick Schumacher fején az állam zászlaja díszeleg majd, míg orosz csapattársánál kígyóminta a meghatározó elem, de egy szerencsét hozó patkót is találni a sisakon.

Cunoda Juki

Az AlphaTauri japán pilótája őszi hangulatot varázsolt pilótafülkéjébe sisakjával. Eredetileg hazai futamán szerette volna használni a dizájnt, ám az elmaradt, így elvitte Amerikába.

Fernando Alonso

2005 és 2006 legjobbja a hagyományos, spanyol lobogót ábrázoló mintázatát alakította át úgy, mintha lávafolyam lenne. Ezzel szeretné felhívni a figyelmet a Kanári-szigeteken történt vulkánkitörésre, illetve segítséget kérni számukra.

Charles Leclerc

A Ferrari versenyzője a 20 éves Richard Mille óramárka tiszteletére/kérésére húzott egyedi mintázatú fejvédőt a hétvégére. A monacói hálás is lehet nekik, hiszen már 10 éve támogatja versenyzői karrierjét a svájci luxusmárka.