Teljesen érthető módon igencsak felzaklatta Lando Norrist a Forma-1-es Brit Nagydíj előtt, hogy a Wembley-stadionnál a labdarúgó-Eb döntőjét követően megtámadták és elvették tőle igen értékes Richard Mille karóráját.

A McLaren 21 éves versenyzője két személlyel elegyedett beszélgetésbe az angolok számára vesztes mérkőzést követően a parkolóban, amikor egyikük elvette tőle az órát. Norris szerencsére nem sérült meg fizikai értelemben az incidens során.

Elfogták az F1-es pilóta támadóját 2

Lando Norris, bal csuklóján az órával

A rendőrség nyomozásba kezdett, és már fel is kutatták a feltételezett elkövetőt, egy 24 éves liverpooli férfit. A nyomozók még szemtanúk jelentkezését várják, köztük azét, aki ott volt, mikor megérkeztek a rendőrök a bűntett helyszínére, és azt állította, mindent felvett az autójában található fedélzeti kamera, ám azóta nem jelentkezett.

Az elvett Richard Mille karóra nagyjából 16,7 millió forintnak megfelelő összeget ér, rátalálni pedig könnyű lesz, ha egyszer felbukkan a fekete piacon, hiszen ritka darab, egyike a McLarennel közösen készített példányoknak.

Elfogták az F1-es pilóta támadóját 3

Az óra közelebbről