Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság nyolcadik futamán, az Osztrák Nagydíjon. A versenyt Max Verstappen nyerte Valtteri Bottas és Lando Norris előtt, míg Lewis Hamilton műszaki hiba miatt csak negyedik lett. Mégsem erről, hanem a pályán kívüli történésekről maradhat emlékezetes a hétvége: tíz büntetést osztottak ki a stewardok a Red Bull Ringen. A Vezess Csapatrádió szakértői szintén elmondták véleményüket Michael Masi versenyigazgató és kollégái munkájáról. Fehér Patrik és Kováts Olivér a következő futamon debütáló sprintkvalifikációról is beszélgettek.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS-feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

Legközelebb július 20-án, kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is a Brit Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.