A Forma-1-es Osztrák Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Németország, Frankfurter Allgemeine Zeitung:
“Szóló Spielbergben. Max Verstappen ismét győzött, és növelte előnyét Lewis Hamiltonnal szemben a világbajnoki pontversenyben. Egy verseny tele büntetőcédulákkal.”

Frankfurter Rundschau:
“Max Verstappen magasba emelt öklökkel köszöntötte az eksztázisban ünneplő holland szurkolókat. A Red Bull versenyzője két hét alatt három futamot nyert, és 32 pontra növelte az előnyét az összetettben a címvédő Lewis Hamiltonnal szemben.”

Süddeutsche Zeitung:
“Oranje-parti Stájerországban. Max Verstappen a második futamot is megnyerte a Red Bull Ringen, ezúttal még fölényesebben, mint egy hete. Lewis Hamilton csak negyedik lett, Lando Norris pedig szenzációs versenyzéssel harmadiknak hozta célba a McLarent.”

Nagy-Britannia, The Telegraph:
“Hamiltonnak tulajdonképpen másodiknak kellett volna lennie a Red Bull Ringen, mégis negyedikként ért csak célba.”

The Guardian:
“Campione, skandálták a holland szurkolók a Red Bull Ringen, miután Max Verstappen hibátlan teljesítménnyel megnyerte az Osztrák Nagydíjat. Ha a holland versenyző így folytatja, a címvédő Lewis Hamiltonnak pedig továbbra is problémái lesznek, akkor Verstappen a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj után hosszú ünneplést rendezhet.”

F1: Verstappen király, Hamilton kismacska lett 1

Olaszország, Gazzetta dello Sport:
“Csodálatosan unalmas verseny volt ez Ausztriában, ahol Max Verstappen a legyőzhetetlen uralkodó szerepében a múlt hetihez hasonló, fölényes győzelmet aratott. Az egyetlen különbséget múlt vasárnaphoz képest a közönség jelentette, ezúttal ugyanis 70 ezer rajongó énekelt és táncolt a holland sztárnak.”

Corriere dello Sport:
“Verstappen átvette Hamilton szerepét. A Red Bull szárnyal, a Mercedes pedig már nem az a mágikus csapat, amelyet megismertünk.”

Il Messaggero:
“Verstappen, Ausztria ura. SuperMax Hamiltonná változott, a brit címvédő pedig karmok nélküli kismacskává.”

La Stampa:
“Verstappen úgy nyeri a futamokat, ahogyan tavaly Hamilton tette. Mestermunka volt, a holland versenyző a rajttól a célig dominált.”

Spanyolország, Marca:
“Max Verstappen beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és még a vártnál is magabiztosabban nyerte meg az Osztrák Nagydíjat.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“Verstappen király összerakta a spielbergi dupla sikert.”

Kurier:
“Verstappen pályafutása 15. F1-es futamgyőzelmét ünnepelhette, idén már az ötödiket, és sorozatban a harmadikat. Négy spielbergi diadallal ráadásul ő lett minden idők legeredményesebb versenyzője a Red Bull Ringen.”

Svájc, Blick:
“Verstappen megint túl gyors volt a Mercedes számára.”