Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság negyedik futamán, a Spanyol Nagydíjon. A barcelonai száguldást Lewis Hamilton nyerte a másik bajnokaspiráns, Max Verstappen előtt. A két éllovas bajnoki csatájának csapataik, a Mercedes és a Red Bull ihatják meg a levét, ha túlságosan az idei évvel vannak elfoglalva, miközben a többiek már 2022-re fejlesztik autóikat. Az aktuális események mellett a pilóták mentalitásáról is beszéltek a Vezess Csapatrádió szakértői. Fehér Patrik, Horváth Zsolt és Kováts Olivér a Forma-1-es hétvégén vendégeskedő magyar versenyző, Tóth László teljesítményét is értékelték.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

Legközelebb május 25-én kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is a Monacói Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.