Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság harmadik futamán, a Portugál Nagydíjon. A portimaói száguldást Lewis Hamilton nyerte a másik bajnokaspiráns, Max Verstappen előtt. Az aktuális események mellett a sprintkvalifikációról is beszéltek a Vezess Csapatrádió szakértői. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér az IndyCar legutóbbi futamáról is említést tettek, melynek szintén van Forma-1-es kötődése.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

Legközelebb május 11-én kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is a Spanyol Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.