Hivatalos bejelentés még nincs, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 21 éves fia, Mick jövőre már a Forma-1-ben vezet a Haas-csapatnál.

Az olasz Gazzetta dello Sport apja egykori ferraris munkatársát, későbbi mercedeses csapatfőnökét is megkérdezte a kis Schumiról, Ross Brawn így reagált:

„Lenyűgöző volt látni a fejlődését. Az elmúlt két idénye különösen ígéretes volt” – utalt arra, hogy Schumi jelenleg, két fordulóval a vége előtt vezeti a Forma-2-es bajnokságot.

„Nem tudhatjuk, hogyan szerepel majd a Forma-1-ben, de hihetetlenül érett és kiegyensúlyozott. Én bizakodó vagyok, szerintem megvan minden szükséges képessége és adottsága.”

„Nyilván nagy nyomás nehezedik rá, ez nem is kérdés, de eddig elég jól kezelte ezt. Nico Rosbergnek is sikerült. Nehéz örökség a világbajnok apa, de én drukkolok neki. A Forma-1-ben senki sem kaphatna ülést a szükséges tehetség nélkül, persze a név segít megnyitni az ajtókat” – magyarázta a ma Forma-1 sportszakmai főnökeként dolgozó Brawn.