Anglia

The Sun:
“Max Power: Max Verstappen meglepte a Mercedest, és győzött Silverstone-ban.”

The Guardian:
“Az ünnepi futamhoz remekül illett, hogy egy tehetséges, ragyogó jövő előtt álló pilóta nyerte meg. A 22 éves Verstappen sikere nemcsak a harcias, ám körültekintő stílusának köszönhető, hanem a Red Bull figyelemreméltó helyzetfelismerésének is. Érezni lehetett az ellenállhatatlan tempót, amely a lelkesedésből és a kiváló versenyszellemből fakadt.”

Olaszország

Corriere dello Sport:
“Bombameglepetés a 70. jubileumon. A szezon ötödik futamának is Lewis Hamilton és a Mercedes uralmáról kellett volna szólnia, ennek ellenére a gumi- és boxstratégia döntött. A brit pilóta nem kockáztatott olyan sokat, mint az előző versenyeken, a pálmát pedig Verstappen vitte el, aki kilencedszer állhatott a dobogó tetejére.”

F1: Az ördögi Verstappen lett az ellenállás vezére 1

La Gazzeta dello Sport:
“Kifizetődő volt Verstappen bátorsága. Charles Leclerc ismét megmentette a Ferrarit.”

Spanyolország

Marca:
“Az előrejelzések dacára Verstappen művészien megelőzte a Mercedeseket Silverstone-ban. Tudatosan építette fel a futamot azzal, hogy az első gumigarnitúra életét meghosszabbította, és ördögi tempót diktálva faképnél hagyta a Mercedeseket.”

As:
“Verstappen vezeti az ellenállást. Mad Max hatalmas győzelmet aratott a Red Bull zseniális stratégiája, illetve Bottas hihetetlen megelőzése révén.”

Franciaország

Le Figaro:
“Verstappen gátat vetett a Mercedes-egyeduralomnak. Tökéletes hétvégét tudhat maga mögött, hála a merész gumistratégiának.”

Ausztria

Kronen Zeitung:
“Zseniális! A két Mercedes csak Verstappen kipufogóját nézte.”