Felipe Massa egy érdekes történetet idézett fel példaképéről, Ayrton Sennáról és volt ferraris csapattársáról és mentoráról, Michael Schumacherről.

„Kiskoromban Ayrton Senna egyszer sajnos nem volt hajlandó autogramot adni nekem. Hatalmas csalódás volt ez számomra, egész életemre megmaradt bennem. Az eset miatt én sosem tudtam nemet mondani a gyerekeknek” – nyilatkozta az egykori Sauber-, Ferrari- és Williams-pilóta a német Motorsport-Total.comnak, hozzátéve, hogy a Ferrarihoz való megérkezésekor Schumacher is hasonlóan viselkedett.

„Nagyon zárkózott ember volt, egy zárkózott német. Amikor egy étteremből távoztunk, és Michael beszállt a kocsiba, a fél város ott loholt mögötte egy autogramért, de ő tett az egészre. Volt egy őrületes kissrác, el sem tudtam képzelni, hogy neki sem húzza le az ablakot. Michael, az isten szerelmére, a kisfiú kedvéért tedd meg, mondtam neki. Akkor aztán adott neki aláírást, meg persze tíz másik embernek is. Utána elmeséltem neki az esetemet Sennával, tetszett neki. Azt mondta, igazam volt” – mesélte a 39 éves brazil.

Kövess minket a Facebook-on!