A McLaren pilótája, Lando Norris szerint van egy terület, amiben Max Verstappen talán még Lewis Hamiltont is felülmúlja. “Max sokkal inkább versenyző, mint Lewis” – mondta Norris.

“Ő úgy nyer, hogy közben látványos akciókat mutat be, és mindent feltesz egy lapra. Lewis nagyon jó egy körön, odateszi magát az időmérőn, aztán a versenyen az élen autózik.”

“De szinte soha nem látni tőle lenyűgöző előzéseket – valószínűleg mivel elöl van. Az előzéseket Max szállítja.”

“Mindkettejüknek megvannak az erősségeik, de kissé különböző területeken. Nagyszerű lenne, ha év végéig szoros csatát vívnának egymás ellen.”

Hamilton korábbi csapattársa, Nico Rosberg továbbra is az angolt látja a legjobbnak, sőt úgy érzi, ő lesz minden idők legjobbja.

“Max az a srác az F1-ben, aki hasonló szinten van, mint Lewis” – vélekedett Rosberg. “Benne is megvan a Lewiséhoz hasonló kivételes tehetség, ha meglesz az autója, nem is kérdés, hogy bajnoki esélyes lehet idén.”

“De nem mondhatjuk, hogy Max jobb versenyző lenne Lewisnál. Lewis jó úton jár afelé, hogy minden idők legjobbja legyen, ő az idei bajnokság toronymagas favoritja. De nagyon remélem, hogy izgalmas szezonunk lesz.”