A Forma–1 világbajnoki sorozat 2020-ban ünnepli fennállása 70. évfordulóját. Ebből az alkalomból jelent meg a G-ADAM sportkiadó gondozásában, Simon István autósport-szakíró szerkesztésében a FORMA–1 RAJT 2020 magazin, amely 68 oldalon és egy óriás, kiemelhető és kitölthető futammenetrend-melléklettel mutatja be a szezon újdonságait. A magazin különleges lehetőséget is tartogat a száguldó cirkusz szerelmeseinek: nyereményjáték keretein belül páros Super Gold belépőket nyerhetnek a 2020-as Formula-1 Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre!

A FORMA–1 RAJT 2020 magazin tartalmas cikkekkel és a barcelonai tesztek exkluzív fotóival hozza közelebb a 2020-as szezon tíz csapatát és az idei versenyautókat az F1-kedvelőkhöz, valamint érdekes statisztikákkal és elemzésekkel szolgál a 20 versenyzőről. Nemcsak az derül ki, hogy mi kedvenc pilótáink erőssége vagy éppen gyengesége, hanem például a fizetésük vagy hobbijuk is. Külön sztárportréban mutatkozik be a Ferrari „Kis hercege”, Charles Leclerc, illetve a Red Bull bajnokesélyese, Max Verstappen, akinek népszerűsége miatt az F1 idén májusban, hosszú szünet után visszatér Hollandiába.

Megjelent a Forma-1 rajt 2020 magazin! (X) 1Az F1 hét évtizede előtt hét meghatározó egyéniség – Juan-Manuel Fangio, Enzo Ferrari, Bernie Ecclestone, Ayrton Senna, Michael Schumacher, Jean Todt és Lewis Hamilton – rendhagyó pályafutásának bemutatásával tiszteleg a kiadó. Szó esik a Hamilton előtt álló nagy célokról is: a vb-címvédő idén megdöntheti Schumi 91 GP-győzelmes rekordját, és ha az év végén megszerzi hetedik világbajnoki címét, helyet foglalhat a német legenda mellett a Forma–1 képzeletbeli trónján. Az „Ez történt” című rovat átfogó képet ad a sportág történetéről 1950-től napjainkig, az emberi drámáktól a nagy csatákban kivívott győzelmekig és vb-címekig.

A FORMA–1 RAJT 2020 rávilágít a kulisszák mögötti világra is. A magazinból megtudhatjuk, hogy miben fejlődött (és milyen téren lett rosszabb) a száguldó cirkusz a Liberty Media első három éve alatt az Ecclestone-érához képest, ahogy az is, hogy a Mercedes mostani sikerkorszaka előtt bizony a McLaren, a Williams, a Ferrari és a Red Bull is dominált már a Forma–1-ben.

Megjelent a Forma-1 rajt 2020 magazin! (X) 2A minőségi kiadvány egyik újdonsága a kiemelhető versenynaptár-melléklet, amelynek segítségével az F1-rajongók nemcsak saját maguk vezethetik a futamok eredményeit a szezon során, hanem hasznos információkat is találnak, például a 21 pálya aktuális körrekordjairól, illetve a versenyek rajtjának időpontjáról is.

A magazin országosan elérhető az újságárusoknál és a benzinkutakon, az értékes Super Gold Hungaroring-belépők miatt pedig érdemes részt venni a FORMA-1 RAJT 2020 nyereményjátékában is.

Szponzorált tartalom

A cikk a G-ADAM sportkiadó támogatásával készült.