Jövőre kerül a mozikba a Top Gun: Maverick című akciófilm, Tom Cruise jól ismert filmjének folytatása. A sztoriért rajong az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, aki szíve szerint kivette volna a részét a filmből egy apróbb szereppel. A cameo azonban nem jött össze neki, ugyanis Forma-1-es kötelességei ezt nem teszik lehetővé.

“Próbáltam bekerülni a Top Gunba, ugyanis nagy rajongója vagyok a filmnek, de nincs időm a forgatásokra” – árulta el az ESPN-nek a brit. “Volt rá lehetőségem, de nem tudok élni vele.”

Hamiltontól nem áll távol a Forma-1-en kívüli karrierépítés. Sokáig zenélgetésétől volt hangos a bulvársajtó, de a filmezés sem idegen neki: 2016-ban a Zoolander 2-ben tűnt fel egy rövid ideig, még a hivatalos előzetesbe is bekerült a világbajnok (0:22-nél látható Hamilton.)

Hogy a Forma-1-es karrier után mit fog csinálni a Mercedes-pilóta, azt talán még ő maga sem tudja. Egyelőre annyi biztos, hogy 2020 végéig érvényes versenyzői szerződése van. “Jelenleg nincs időm a mozikra” – szögezte le. “Az egész telemet felemésztené, úgyhogy nem lenne időm pihenni.”

“Ha megnéznénk a naptáramat, látnánk, hogy nagyon telített. Próbálok napokat lopni magamnak a pihenésre, hogy én legyek a legjobb az F1-ben. Próbálok egyensúlyra törekedni. Annyi mindent szeretnék csinálni: tervezni akarok, a zenével is szeretnék foglalkozni – mindez azt is jelenti, hogy időt veszek el a családomtól és az edzésből” – mondta a 34 éves pilóta.

Kövesd Forma-1-es oldalunkat, hogy ne maradj le a száguldó cirkusz legfrissebb híreiről!