Nagy-Britannia

The Guardian: “A két fiatal, egyformán 21 éves pilóta, Max Verstappen és Charles Leclerc azt tette, amire a Forma-1-nek mostanában szüksége van. Egy unalmas futam helyett egy izgalmas versenyt teljesítettek Spielbergben. Az idősebb generáció mellékszereplővé vált Verstappen és Leclerc szélárnyékában.”
The Independent: “Az Osztrák Nagydíjon aratott győzelmével Max Verstappen a Forma-1 újkori történetének egyik leginkább figyelemre méltó teljesítményét nyújtotta. A nagy létszámban a helyszínen lévő holland szurkolók buzdítása mellett a Red Bull pilótája két körrel a vége előtt végrehajtott manőverével megfosztotta első GP-diadalától a Ferrarival versenyző Charles Leclerc-t.”

Olaszország

La Repubblica: “Vad és szép küzdelem volt a két fiatal, 21 esztendős pilóta, a Forma-1 új generációjának tagjai között a Red Bull Ringen. Olyannyira vad és szép, hogy aztán a holland pilóta előzését a leintés után is vizsgálták, majd mindkét versenyzőnek meg kellett jelennie a versenybíróság előtt, hogy aztán megszülessen a döntés, és maradjon az eredeti végeredmény.”

Forma-1 – A halott feltámadt! 1

Spanyolország

Marca: “Harmadszor fordul elő az idén, hogy a Ferrari rendelkezik a leggyorsabb autóval, de végül mégsem sikerül elsőként célba érnie egyik piros versenyautónak sem. Bahreinben motorhiba, Kanadában Vettel büntetése volt az ok, Ausztriában pedig a villámgyors Max Verstappen fosztotta meg három körrel a leintés előtt Charles Leclerc-t a győzelemtől.”
Mundo Deportivo: “Versenyszellem. Szenvedély. Előzés. Ütközés. Ellentmondás… Forma-1! A vasárnapi Osztrák Nagydíj megmutatta, milyennek kellene lennie az összes Forma-1-es versenynek!”

Ausztria

Kleine Zeitung: “A repülő holland. Verstappen tavaly után ismét nyert Ausztriában, a Mercedes 2018-as Mexikói Nagydíj óta tartó sikersorozata pedig véget ért. A jövő pilótái, Max Verstappen és Charles Leclerc a Forma-1 történetének egyik legizgalmasabb párharcát hozták össze.”
Der Standard: “Aki az Osztrák Nagydíj előtt a Mercedes fölénye miatt a Forma-1 unalmassá válására panaszkodott, annak Spielbergben csalódnia kellett. Más kérdés, hogy Max Verstappen győzelme csupán három órával a leintés után, a versenybíróság döntését követően vált biztossá.”
Kronen-Zeitung: “Max-mánia az őrületes győzelem után. A Red Bull tündérmeséje tovább folytatódik Ausztriában. Verstappen pályafutása hatodik sikerét aratta Spielbergben, de erről még sokan és sokáig fognak vitatkozni.”

Svájc

Tagesanzeiger: “A Forma-1 unalmas. A végét járja. Halott. Szinte semmi mást nem lehetett hallani az utóbbi időben. Aztán a halottnak hitt sorozat vasárnap teljes erőbedobással támadt fel másfél órára. Izgalom, dráma, nagyszerű küzdelem a győzelemért – szinte minden hozzávaló adott volt. A nagyhatalomnak hitt Mercedes pedig ezúttal csak mellékszerepet játszott.”