Az időmérő edzés utáni interjúkat a Német Túraautó-bajnokságban (DTM) 2010-ben bajnoki címet nyerő korábbi Forma-1-es pilóta, Paul di Resta készítette.

Lewis Hamilton, Mercedes (1.): „Nem könnyű ez a pálya, nagyon sok a bukótér. Valtteri egész hétvégén gyors volt, így örülök annak, hogy sikerült kiaknáznom az autóban rejlő potenciált. Feltámadt a szél, emiatt nem volt könnyű jó kört menni. Ezért egy kicsit túl sok tempót vittem be az utolsó kanyarba, ami után a szembeszél visszafogott. Mérnöki oldalról nagyon kemény munkát végeztünk, kiváló a csapatmunkánk.”

Valtteri Bottas, Mercedes (2.): „Nagyon jó kört futott Lewis, és összességében nagyon szoros harcot vívtunk, viszont minden a részletekben rejlik. Irányt váltott a szél, ami miatt néhány kanyarban lesodródtam az ívről. Nagyon kemény kellett dolgoznom, de Lewis köre jobb volt. Összességében egy rendkívül erős csomagunk van erre a hétvégére. Ami pedig a versenyt illeti, hosszú az út az első kanyarig, talán lehet egy esélyem. Kulcsfontosságú lesz a rajt.”

Charles Leclerc, Ferrari (3.): „Alapvetően elégedett vagyok a körömmel. Meggyőződésem, hogy csökkeni fog a lemaradásunk, de mára ez volt a maximum a részünkről. Egy jó rajt nagyon fontos lenne, ugyanis mi az egyenesekben vagyunk gyorsak, a Mercedeseknek pedig a kanyarok feküdnek. Remélhetőleg jó versenynek nézünk elébe holnap.”