A haasos Romain Grosjean ugyan idén sem igazán villog a pályán, de a svájci-francia pilóta otthon komoly dolgot vitt véghez, ijesztő pillanatban védte meg a családját. A Forma-1-es versenyző felesége, Marion a közösségi médiában mesélte el, hogy férje igazi hősként viselkedett hétfő éjjel.

“Az eredményes sportembereket gyakran nevezik hősöknek. Én sosem értettem egyet ezzel, hiszen nem mentik meg a világot, egyszerűen csak gazdagabbá teszik, persze ez is nagy dolog. Ma viszont joggal nevezhetem a férjemet sportembernek és hősnek” – írta az Instagramon.

“Éjjel betörők hatoltak be hozzánk a franciaablakon. Szerencsére senkinek nem esett bántódása, a gyermekeink pedig soha nem is tudják majd, milyen ijesztő helyzetbe kerültünk – köszönhetően Romainnak, aki nem habozott, eléjük ugrott, hogy megvédje a családját. Nem szeretek a magánéletünkről beszélni a médiában, de a hősök megérdemlik az elismerést, én pedig egy hőssel élek” – folytatta a történetet.

Maga a versenyző sokkal rövidebben intézte el a sztorit:

“Van ilyen. Két fickó betört a házunkba múlt éjjel. Szerencsére elmenekültek, amikor kimentem a folyosóra. Nem volt szuper érzés, de mindannyian biztonságban vagyunk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Souvent, on dit des sportifs qui accomplissent de grandes performances qu’ils sont des héros. Je n’ai jamais été d’accord avec ce terme; ils ne sauvent pas le monde, ils l’embellissent! Bien sûr, c’est déjà beaucoup. Aujourd’hui cependant, je peux dire de mon mari qu’il est les deux: un sportif et un héros. Cette porte-fenêtre est celle par laquelle des cambrioleurs se sont introduits chez nous cette nuit. Personne n’a été blessé heureusement, et nos enfants ne sauront même jamais rien de la frayeur qui a été la nôtre, grâce à @grosjeanromain qui n’a pas hésité à bondir face à eux pour leur barrer le chemin et protéger sa famille. Je n’ai jamais aimé étaler notre vie privée dans la presse ou sur les réseaux, mais les héros gagnent à être connus, à être reconnus, et je vis avec l’un d’entre eux. Merci mon amour. #heros #loveofmylife #courage #merci

Marion Jolles Grosjean (@mariongrosjean) által megosztott bejegyzés, Jún 11., 2019, időpont: 5:12 (PDT időzóna szerint)