Robert Kubica a kínai időmérőn gyakorlatilag ugyanolyan időt autózott, mint George Russell, a versenyen azonban sokkal lassabb volt csapattársánál. A lengyel nem érti, miért megy neki ennyire rosszul a futamokon.

“Soha nem éreztem még ennyire rosszul magam versenyen. Egyszerűen nem volt tapadásom” – panaszkodott Kubica.

“A versenytempó mindig is az erősségeim közé tartozott, de most egyszerűen nincs meg. Nem tudom, miért.”

“Nem mondom, hogy az autó miatt van, de meg kell értenünk, mi folyik itt. Őszintén úgy érzem, hogy nem tudom megcsinálni ugyanazokat a dolgokat, mint a többiek, vagy akár George. Ez nagyon furcsa.”

“Erről a versenyről őszintén szólva nem is lehet sokat mondani. Számomra a nap legizgalmasabb pillanata az volt, amikor a formációs körben megforogtam.”

Jacques Villeneuve szerint a Williams leírta magát. “A vezetők most fizetnek meg az elmúlt években hozott rossz döntésekért” – így a kanadai. “A Williams többé nem versenycsapat, hanem csak egy tőzsdei cég, amelynek az a dolga, hogy profitot termeljen. Ezt meg is teszi, szóval rendben vannak.”

“A cég tavaly 16 millió dollár profitot termelt, mert nem költöttek eleget az autóra. Az elnök nem akar semmit elérni az F1-ben, csak a részvényeseket akarja boldoggá tenni.”