Lewis Hamilton mellé ült be egy kör erejéig napjaink egyik legnépszerűbb gyerekszínésze, Millie Bobby Brown, akit a Stranger Things szériából ismerhetünk.

A 14 éves színésznő lehet picit nagyon túlzásba viszi a sikítozást, de az látszik, hogy van néhány pillanat, amikor tényleg nem őszinte a mosolya. A V8-as, 585 lóerős Mercedes-AMG GT R volánja mögött Hamilton rendesen kihasználja a pályát, sőt néha még szándékosan ki is csúsztatja a bukótérbe az autót.

És ha azt gondoljátok, hogy mi még nem próbáltuk ki versenypályán a GT R-t, akkor tévedtek.

Tizenöt kilóval könnyebb az alapját adó GT S modellnél, ami a megnövelt teljesítménnyel együtt 2,66 kg/LE arányt eredményezett. Ehhez szénszálas kompozitból készült a tető, az első kerékdobok és a kardáncső. A kovácsolt alufelnik, a titán hangtompító is hozzátesz a tömegcsökkentéshez, és persze a legrégebbi recept: amit nem raksz bele (jelen esetben hangszigetelés), attól nem lesz nehezebb.

Az AMG GT R motorja 585 lóerős, ami 70-nel több, mint az eddigi csúcsmodell GT S-é. A forgatónyomaték impozáns 700 Nm, ráadásul 1900 és 5500 között mindenhol rendelkezésre áll.