Miután a nyári szünet alatt a divatmilliárdos Lawrence Stroll által vezetett befektetői csoport felvásárolta a csődbe ment Force Indiát, csak az maradt a kérdés, hogy még idén vagy csak jövőre ülteti át az addigi a Williamsnél versenyző fiát, Lance-et a versenyképesebb saját csapatába.

A fiatal Stroll átigazolásához persze fel kell szabadítani egy helyet, és kezdettől fogva nyilvánvalónak tűnt, hogy Esteban Oconnak kell majd mennie, akit viszont mercedeses kötődése miatt egyetlen másik csapat sem akart leigazolni, ezért a jelenlegi állás szerint 2019-ben nem is versenyez majd a Forma-1-ben az amúgy egyöntetűen nagy tehetségnek tartott francia.

Abban szintén mindenki egyetért, hogy nagy veszteség lesz Ocon kipottyanása, azonban vannak olyanok is, akik ezért az F1-ben eddig nem túl sokat mutató milliárdoscsemetére, Strollra haragszanak.

Oconnak mostanra elege lett a Strollt érő támadásokból, a közösségi médiában tiszteletet kért a kanadainak.

“Lehet különböző a hátterünk, de belül mindannyiunkban ugyanaz a szenvedély van, ugyanaz a versenyszellem, ugyanúgy imádjuk a sportágat… Szóval srácok, csak tisztelettel, támogassatok minket! Az életben semmi sem könnyű, keményen meg kell dolgoznunk azért, hogy itt lehessünk!” – állt Stroll és Ocon közös képén.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤️❤️❤️ @estebanocon . #Repost #Regram #F1 #Formula1 #Ocon #LanceStroll @lance_stroll

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2018, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)