Ricciardo pályafutása hetedik győzelmét aratta, a hercegségben először sikerült győznie a Red Bull 250. futamán. A futam részletes összefoglalója itt olvasható. A dobogós pilótákkal a kétszeres monacói győztes, David Coulthard készítette az interjúkat.

Daniel Ricciardo (1.)

„Király ez az érzés! Azt hiszem, ma több érzelmet mutatok, mint tegnap! Két éve erre készülök, úgy érzem, eljött a törlesztés ideje. Voltak problémáink, sok teendő akadt a verseny során. Azt hiszem, féltáv előtt kezdődtek a bajok, teljesítményvesztést érzékeltem és azt hittem, vége a versenynek. Végül beértünk a célba csak hat sebességet használva. Köszönet a csapatnak, visszakaptuk!”

„Kétségeim voltak verseny közben, hogy befejezem-e, de… nyertünk Monacóban! Jó érzés. Köszönöm mindenkinek a támogatást, rengeteg ausztrál zászlót láttam a levezető körön. Köszönöm! Hihetetlen!”

Sebastian Vettel (2.)

„Azt hiszem, megvolt a tempónk, trükkös verseny volt, Danielnek megvolt a válasza minden helyzetre. Az első etapban könnyedén tartottam, de elkezdte nyomni, amikor Lewis kiállt kereket cserélni. Ott erősebb volt, nem tudtam követni, gyorsan fogytak a gumijaim. A következő etap hasonló volt, féltáv körül problémája volt az MGU-K-val. A verseny vége felé közel értem, majd az újraindításnál már nem igazán bíztam a gumikban, időt vesztettem. Egyébként jó lett volna végig nyomás alatt tartani.”

Lewis Hamilton (3.)

„Először is hatalmas gratuláció a Red Bullnak és Danielnek, remek munkát végeztek a hétvégén! Ők voltak a leggyorsabbak, tudtuk, hogy ez lesz. Mindent megtettem, amit lehetett, érdekes verseny volt. A legkevésbé érdekes.”