A két héttel ezelőtti Kínai Nagydíjat megnyerő Daniel Ricciardo Azerbajdzsánba is győztesként tér vissza, hiszen ő lett az első a 2017-es bakui káoszfutamon. Az ausztrál természetesen jó kedvvel fut neki a hétvégének, ám elárulta, hogy a sanghaji siker után nem a végtelen és féktelen bulizásról szólt minden.

“Öt napig tartott, mire Sanghajból hazaértem Monacóba, és úgy éreztem, hogy megállás nélkül csak utazok. Bárcsak mesélhetnék pár érdekes sztorit a háromnapos, őrületes bulikról, meg ilyenek, de a lehető legeseménytelenebb volt a futamgyőzelem utáni ünneplés” – magyarázta Ricciardo.

“A verseny utáni éjszaka rögtön repülőre szálltam, átszállással egyenese a Red Bull-központba mentem Milton Keynes-be, dolgoztam a szimulátoron, utána pedig volt egy kis műtétem. Volt valami izé az ajkamon, ahol ráharaptam még a megelőző hétvégén, Bahreinben, elfertőződhetett, mert folyamatosan rágogattam. Szóval Londonban azt a részt kivágták, összevarrták, és nagyjából ennyi – na meg a Kínáról való nyilatkozgatás – volt a Sanghaj utáni hetem. Múlt pénteken értem végül Monacóba, ahol végre egy kicsit hátradőlhettem.”