Sebastian Vettel egyik babonája, hogy női neveket ad Forma-1-es autóinak. A német pilóta 2008-ban, első teljes Toro Rossó-s szezonjában kezdte a dolgot, azóta versenyzett már Juliával, Kate-tel, Kate mocskos hugicájával (Kate’s Dirty Sister), Buja Lizával (Luscious Liz), Kéjes Mandyvel (Randy Mandy), Perverz Kylie-val (Kinky Kylie), Abbey-vel, Éhes Heidivel (Hungry Heidi), Suzie-val, Évával (Eva), Margittal, tavaly pedig Ginával futott neki a világbajnokságnak

A négyszeres világbajnok Ferrari-pilóta szombaton Melbourne-ben elárulta, milyen nevet adott az idei járgánynak, az SF-71H-nak:

“Loria… Hát, költöttünk egy új nevet! Nem is tudom, talán ha jól alakul az évünk, Olaszországban elneveznek néhány kislányt Gloriának (dicsőség), az nem lenne rossz! Minden évben összeülünk, igyekszünk kitalálni valami mókásat, aminek azért van valami értelme is. Vegyük úgy, hogy ez még csak a sztori kezdete, aztán talán hozzáteszünk még egy betűt a szezon végén” – utalt arra, hogy idei “barátnőjével” természetesen a világbajnoki dicsőséget célozza.