Lewis Hamilton (1.)

„Fantasztikusan érzem magam, micsoda közönség! 2012 óta évről évre egyre nagyobb a közönség! Gyönyörű napunk volt ma, imádom ezt a pályát. Hogy őszinte legyek, szerintem ez a kedvenc pályám, szeretem a kanyarok lendületét, a szélnek is köszönhetően egy jó alapot adott, amivel lehetett dolgozni. Hatalmas gratuláció a csapatnak, elképesztő munkát végeznek a gyárban, megérdemlik, hogy ez a legjobb csapat idén.”

„Ez egy álommeló, tudom, hogy számos rajongó szeretne F1-es autót vezetni, és elmondhatom, ez a legnagyobb érzés, amit átéltem eddig. Nem lehetnék itt a családom nélkül, itt van a testvérem, az anyukám, szeretlek titeket!”

„Hihetetlen évünk van, igazán élvezetes az autót vezetni, nem számítottam arra, hogy olyan tempónk lesz ma, mint Sebastiannak. Az autó fantasztikus volt. Jó egyensúlya volt a rajtnál. Még három futam, amit meg lehet nyerni. Gyerünk, srácok!”

Sebastian Vettel (2.)

„A rajtnál jónak tűntek a dolgok, elmentem Lewis mellett, de aztán gyorsan rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk a tartani az ő tempóját. Szép munka, gratulálok neki! Egy ideig a senki földjén voltunk, az első kiállásnál újra közel voltunk, de megint beragadtunk. A vége felé úgy döntöttünk, kijövünk még egyszer, új szett gumikkal izgalmasabb volt, főleg az utolsó pár kör. Összességében nem ezt az eredményt szerettük volna elérni.”

„Nincs nagy titok, a Mercedes gyorsabb volt ma, mint a Ferrari. Be kell ismernünk, hogy ma nem tudtunk velük menni. Ez nem a stratégián múlott, tudod, aki gyorsabb, annak jó esélye van a győzelemre!”

Kimi Räikkönen (3.)

„Csalódott voltam közvetlen a verseny után, amikor azt hittem, negyedikként végeztem, de gond volt Maxszal. Nagyszerű verseny volt, az autóm nagyon végig jól ment, egyszer vissza kellett vennem, de így is jó volt.”